LYRIC

Anti Kimcil Kimcil Club

jamane jaman edan
kimcil jahat saiki mata duitan
rupo bagus wajah minus
setang bunder wes inceran
ra mikir wong tuwo urip pas-pasan

ora gelem prihatin
dijak mangan ning angkringan kowe isin
ada uang abang kau sayang
tak ada uang abang kau buang
tresnoku nggawe dompetku kelaran

cil cepet sadaro
sak tuluse tresno ora mandang bondho
cil cepet sadaro
bondho dunyo mati ra iso digowo
aku tak lungo golek tombo ati loro

Loading...

Added by

admin

SHARE

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADVERTISEMENT