LYRIC

Ayang Ayang

ayang-ayang wong manisku sayang
tansah nggodho kang teko lan ilang
saben-saben mung ngerindu ati
ayang-ayang rino lan wengi

koyo-koyo aku wes niteni
pendak-pendak sore ngancik wengi
ayang-ayangmu teko nganthili
mung tansah gawe bingunge ati

kedanan aku kedanan
sak paran-paran saben wektu mung kelingan
jenengmu pasuryanmu
gawe mripatku ora biso turu

oh bulan oh lintang
kirimno salam aku pengen sesandingan
tetabuh gending tresno
mugo biso gawe ngeleremne dodo

ayang-ayang wong manisku sayang
tansah nggodho kang teko lan ilang
saben-saben mung ngerindu ati
ayang-ayang rino lan wengi

koyo-koyo aku wes niteni
pendak-pendak sore ngancik wengi
ayang-ayangmu teko nganthili
mung tansah gawe bingunge ati

kedanan aku kedanan
sak paran-paran saben wektu mung kelingan
jenengmu pasuryanmu
gawe mripatku ora biso turu

oh bulan oh lintang
kirimno salam aku pengen sesandingan
tetabuh gending tresno
mugo biso gawe ngeleremne dodo
mugo biso gawe ngeleremne dodo

Loading...

Added by

admin

SHARE

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADVERTISEMENT