LYRIC

Iling Riko

kadung wes iling riko
temetes banyu moto
iling mageh bengene
riko ngelarani isun

kari sing duwe welas
riko nong awak isun
sampek isun nangis getih
tetep baen riko arep nyingkrih

jerune tatu hang sun roso
gawe bengi nono sempurno
batin isun soyo perih
soyo nyekso sakat riko ngelarani

sing kurang kurang welas iki
hang sun elungno mung kanggo riko
tapi riko malah tego
nyulayani ati nisun hang wes loro, hang wes loro

kari sing duwe welas
riko nong awak isun
sampek isun nangis getih
tetep baen riko arep nyingkrih

jerune tatu hang sun roso
gawe bengi nono sempurno
batin isun soyo perih
soyo nyekso sakat riko ngelarani

sing kurang kurang welas iki
hang sun elungno mung kanggo riko
tapi riko malah tego
nyulayani ati nisun hang wes loro, hang wes loro

Loading...

Added by

admin

SHARE

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADVERTISEMENT