LYRIC

Nunggang roso ngener ing panggayuh
lunging gadung mrambat krambil gading
gegondel witing roso pangroso
nyancang jadi wasanane

Mbrebes mili banyu saking langit
tibeng kedung lumembak ing pangkon
anut nyemplung lelakon ngaurip
cumemplong roso atiku

Candrane wong nglangi
ing tlogo Nirmolo

Candrane kumambang
ing sendang Sumolo

Solan salin slagane manungso
empan papan sasolah-bawane
esuk sore rino sawengine
ajur-ajer ‘njing kahanan
tan lyan gegondelan
tarlen mung wit krambil gading

Loading...

Added by

admin

SHARE

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADVERTISEMENT