LYRIC

Kangen Setengah Mati

kerlap kerlip lintang ono ring awang awang
ngengetaken isun rikolo ambi riko
semilire angin ono ring wayah wengi
nambahi sepine ati hang magih dewekan

kerlap kerlip lintang ono ring awang awang
ngengetaken isun rikolo ambi riko
semilire angin ono ring wayah wengi
nambahi sepine ati hang magih dewekan

duh nelongo rasane ati
pengen ketemu tapi sing biso
koyo dene mongso ketigo
ngarepno banyu udan teko

kangen iki setengah mati
mung riko hang biso nambani
sayang riko sak iki nong ngendi
wes suwe sun ngenten ngenteni

kerlap kerlip lintang ono ring awang awang
ngengetaken isun rikolo ambi riko
semilire angin ono ring wayah wengi
nambahi sepine ati hang magih dewekan

duh nelongo rasane ati
pengen ketemu tapi sing biso
koyo dene mongso ketigo
ngarepno banyu udan teko

kangen iki setengah mati
mung riko hang biso nambani
sayang riko sak iki nong ngendi
wes suwe sun ngenten ngenteni

Loading...

Added by

admin

SHARE

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADVERTISEMENT