LYRIC

Lirik Lagu Bola Bali Ditinggal Rabi

senajan atiku loro
nanging ati iki wes kebacut tresno
marang sliramu kowe ninggal aku
mencari yang lain, pengganti diriku di hatimu

aku ra popo amergo aku wes bioso
ditinggal rabi karo cintaku
aku terimo senajan aku kepekso
kabeh kuwi takdir soko Sing Kuoso

wes saiki wes aku ngikhlaske kowe
nyandeng tresno karo wadon liyo

atiku cukup kuat ngadepi urip iki
koyo kuate gapura terminal tirtonadi
mung terimo dingarepi tak kuatke atiku
nanging jenenge ati gaweane Sing Kuoso
orane bakal roso, koyo tresno arjuno
bakale bubar ambayar koyo ombak segoro
aku mung biso ndungo marang Sing Kuoso

wes saiki wes aku ngikhlaske kowe
nyandeng tresno karo wadon liyo

senajan atiku loro
nanging ati iki wes kebacut tresno
marang sliramu kowe ninggal aku
mencari yang lain, pengganti diriku di hatimu

aku ra popo amergo aku wes bioso
ditinggal rabi karo cintaku
aku terimo senajan aku kepekso
kabeh kuwi takdir soko Sing Kuoso

wes saiki wes aku ngikhlaske kowe
nyandeng tresno karo wadon liyo
nyandeng tresno karo wadon liyo

Loading...

Added by

admin

SHARE

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADVERTISEMENT