LYRIC

Lirik Lagu Ditinggal Rabi

atiku rasane loro
nyawang kowe rabi ro wong liyo
nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku

opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
senajan nyekso tresnoku

mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

atiku rasane loro, nyawang kowe rabi ro wong liyo
nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku, kowe tego ninggal aku
opo iki wes dalane, kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku, kudu kuat batinku, senajan nyekso tresnoku

mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki
wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
kowe tego nglarani mblenjani janji suci
neng ono kembange ilang, po tresno wani kelangan

mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki
wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
kowe tego nglarani mblenjani janji suci
neng ono kembange ilang, po tresno wani kelangan

mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Loading...

Added by

admin

SHARE

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADVERTISEMENT