LYRIC

Lirik Lagu Pawang Cinta

kadung jeru tresnoku kanggo awakmu
kabeh wis tak kekne
malah kowe ngapusi aku

ati ati karo pawang cintaku
tak gawe kedanan kowe karo aku
sak bendino mek gur mikirne awakku

ibarate aku tuku nongko neng jero karung
pas tak bukak bosok, jebul aku kesandung
selama ini aku pacaran karo bojone uwong
yang banyak simpanan dan pembohong

niat ati pengen seneng malah dadine spaneng
kowe sing tak cinta ternyata pendusta
aku terbuai terlena oleh rayuan manisnya
dan kini akhirnya aku terluka

tunggu saja, jangan coba coba
aku punya pawang cinta
nanti kau ku bikin gila

kadung jeru tresnoku kanggo awakmu
kabeh wis tak kekne, malah kowe ngapusi aku
ati ati karo pawang cintaku
tak gawe kedanan kowe karo aku
sak bendino mek gur mikirne awakku

aku pengen mundur tapi wis kadung ajur
tak terus terusne malah dadi babak belur
uwis kadung jeru tresno cinta sayangku
nanging nyatane malah pahit koyo empedu

loro ati iki mung isone ngeratapi
kisah asmaraku yang penuh dengan sensai
mau tidak mau harus aku lalui
wes kadung teles kebes jegur pisan ben podo ambles

tunggu saja, jangan coba coba
aku punya pawang cinta
nanti kau ku bikin gila

kadung jeru tresnoku kanggo awakmu
kabeh wis tak kekne, malah kowe ngapusi aku
ati ati karo pawang cintaku
tak gawe kedanan kowe karo aku
sak bendino mek gur mikirne awakku

Loading...

Added by

admin

SHARE

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADVERTISEMENT