LYRIC

Lirik “Loro Ning Ati” dari Nella Kharisma ini dan diciptakan oleh Dwi Subagio. Lagu ini masih berupa single yang didistribusikan oleh label DSA Records.

Lirik Lagu Loro Ning Ati

ning ati iki loro
kadung eling kowe ninggalke aku
kabeh sanggup tak lakoni
supoyo kowe tetep ning sandingku

opo kurange aku, apa salahe aku
nganti kowe tego gawe loro ning atiku

umpomo kowe ning kono
wes ono wong liyo sing tok tresnani
aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku
tak iklasne masio perih batin iki

ning ati iki loro
kadung eling kowe ninggalke aku
kabeh sanggup tak lakoni
supoyo kowe tetep ning sandingku

opo kurange aku, apa salahe aku
nganti kowe tego gawe loro ning atiku

umpomo kowe ning kono
wes ono wong liyo sing tok tresnani
aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku
tak iklasne masio perih batin iki

umpomo kowe ning kono
wes ono wong liyo sing tok tresnani
aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku
tak iklasne masio perih batin iki

Loading...

Added by

admin

SHARE

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADVERTISEMENT