LYRIC

Maling Kondang

pancen asu tumindakmu ora pantes ditiru
njupuk ra ngomong barange uwong kuwi jenenge nyolong
pancen aku rodo mbeling tapi ra gelem maling
senajan kepet tipise dompet aku ra gelem ngepet

maling pitik njaluk digitik
maling hape njaluk disate
maling duit duit negoro ning neroko

paling aman maling hatimu
saben bengi ra iso turu
ngopo wae kelingan aku pancen asu

pancen asu tumindakmu ora pantes ditiru
njupuk ra ngomong barange uwong kuwi jenenge nyolong
pancen aku rodo mbeling tapi ra gelem maling
senajan kepet tipise dompet aku ra gelem nyopet

wong kelangan atine remuk tenan
uripe ra karuan iso edan
sing ra bener malah dadi keblinger
takon ‘ro uwong pinter, muter muter muter muter muter terrrr

maling pitik njaluk digitik, maling hape njaluk disate
maling duit duit negoro ning neroko
paling aman maling hatimu, saben bengi ra iso turu
ngopo wae kelingan aku pancen asu

Loading...

Added by

admin

SHARE

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADVERTISEMENT