LYRIC

Ngamen 7 (Bapak Koclok)

aku iki pancen dadi wong ora nduwe
awit cilik aku ditinggal ibuku
petang wulan dudo bapakku rabi meneh
entuk mbok rondo sing bokonge semlohe

bapakku luwih sayang karo bojone
ketimbang karo aku anakke dhewe
bapak lali pangan lali sandanganku
bapak tego ra mikir sekolahku

mugo-mugo bapakku ndang elingo
mugo-mugo bapakku ndang ngertio
aku nang kene keloro-loro
kepingin sambat nanging karo sopo

aku ora njaluk dunyo lan brono
seng tak njaluk kasih sayang wong tuwo

sak bendino aku mangan nggolek dewe
panas udan aku tetep nekad ae
neng bus kota kuwi dadi kantoranku
emper toko sing dadi istanaku

aku iki pancen dadi wong ora nduwe
awit cilik aku ditinggal ibuku
petang wulan dudo bapakku rabi meneh
entuk mbok rondo sing bokonge semlohe

bapakku luwih sayang karo bojone
ketimbang karo aku anakke dhewe
bapak lali pangan lali sandanganku
bapak tego ra mikir sekolahku

mugo-mugo bapakku ndang elingo
mugo-mugo bapakku ndang ngertio
aku nang kene keloro-loro
kepingin sambat nanging karo sopo

aku ora njaluk dunyo lan brono
seng tak njaluk kasih sayang wong tuwo

sak bendino aku mangan nggolek dewe
panas udan aku tetep nekad ae
neng bus kota kuwi dadi kantoranku
emper toko sing dadi istanaku

aku iki pancen dadi wong ora nduwe
awit cilik aku ditinggal ibuku
petang wulan dudo bapakku rabi meneh
entuk mbok rondo sing bokonge semlohe

bapakku luwih sayang karo bojone
ketimbang karo aku anakke dhewe
bapak lali pangan lali sandanganku
bapak tego ra mikir sekolahku

mugo-mugo bapakku ndang elingo
mugo-mugo bapakku ndang ngertio
aku nang kene keloro-loro
kepingin sambat nanging karo sopo

aku ora njaluk dunyo lan brono
seng tak njaluk kasih sayang wong tuwo

sak bendino aku mangan nggolek dewe
panas udan aku tetep nekad ae
neng bus kota kuwi dadi kantoranku
emper toko sing dadi istanaku

Loading...

Added by

admin

SHARE

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADVERTISEMENT