LYRIC

Ngamen 9 (Jaman Edan)

jamane jarene iki jaman edan
sing ra edan jarene ora keduman
bocah nom-noman podo seneng pacaran
ra peduli manggon neng ngisor jembatan

teko omah pamite neng sekolahan
jebule ra ono neng sekolahan
senajan bolos arep pacaran
wong tuwo ngerti aduh duh wes telung wulan

iki lagu lagu dolanan
untuk menghibur anda kalian
sopo rumongso jo podo gelo
gampang gelo mengko cepet tuwo
sopo rumongso jo podo gelo
gampang gelo mengko cepet tuwo

iki jaman jarene jaman kemajuan
enom tuwo podo hape-hapean
tumpakane motor bebek anyar
ora ngerti emung motor kreditan

e ra popo emung motor kreditan
penting ra lali neng kewajiban
bayar cicilan sing saben wulan
… nggawe duit utangan
bayar cicilan sing saben wulan
… nggawe duit utangan

ini lagu lagu dolanan
untuk menghibur anda kalian
sopo rumongso jo podo gelo
gampang gelo mengko cepet tuwo
sopo rumongso jo podo gelo
gampang gelo mengko cepet tuwo

Loading...

Added by

admin

SHARE

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADVERTISEMENT