LYRIC

Parang Tritis Feat Didi Kempoet

rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritis
atine koyo diiris
naliko udah gerimis rebo wengi malem kemis
ra nyono ra ngiro janjimu jebul mung lamis

parangtritis neng kono wong manis
yen eling kowe reneo gelis
parangtritis neng kono wong manis
yen eling aku kepengin nangis

ombak gede katon ngawe-awe, nelongso neng ati rasane
ombak gede sing dadi seksine, kelingan nganti tekan seprene

rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritis
atine koyo diiris
naliko udah gerimis rebo wengi malem kemis
ra nyono ra ngiro janjimu jebul mung lamis

parangtritis neng kono wong manis
yen eling kowe reneo gelis
parangtritis neng kono wong manis
yen eling aku kepengin nangis

ombak gede katon ngawe-awe, nelongso neng ati rasane
ombak gede sing dadi seksine, kelingan nganti tekan seprene
ombak gede katon ngawe-awe, nelongso neng ati rasane
ombak gede sing dadi seksine, kelingan nganti tekan seprene

Loading...

Added by

admin

SHARE

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADVERTISEMENT