LYRIC

Sampai Kapan (Cah Ayu) (OST Awas Ada Sule)

tak sayangi sliramu tulus sing soko atiku
tak trisnamu sliramu ikhlas jero ning dadaku
senajan mergo jarang ketemu ning aku bakal tansah nunggu

maturono ibumu janji … wes …
.. sewajare trisno sing tak roso
mugo sliramu bisa mugemi janji

sampe kapan cah ayu aku ngenteni tekamu
sampe kapan cah ayu aku ngenteni sliramu

ojo buang waktumu pirang taun aku nunggu
aku wes ora kuat nandang kangen ning dadaku
aku wes pengen nyanding sliramu dadi duwekku

sampe kapan cah ayu aku ngenteni tekamu
sampe kapan cah ayu aku ngenteni sliramu
sampe kapan cah ayu aku ngenteni tekamu
sampe kapan cah ayu aku ngenteni sliramu

ojo buang waktumu pirang taun aku nunggu
aku wes ora kuat nandang kangen ning dadaku
aku wes pengen nyanding sliramu dadi duwekku

sampe kapan cah ayu aku ngenteni sliramu
sampe kapan cah ayu aku ngenteni tekamu
sampe kapan cah ayu aku ngenteni sliramu
sampe kapan cah ayu aku ngenteni tekamu

Loading...

Added by

admin

SHARE

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADVERTISEMENT