LYRIC

Tetep Ngguyu

ayo tetep ngguyu, ora usah ngelu
susah lan seneng kudu tetep ngguyu
ayo tetep ngguyu, ora usah ngelu
susah lan seneng kudu tetep ngguyu

urip lan kegawean kadang okeh cubo
senadyan akeh kahanan kudu isu nrimo
kabeh sawang sinawang bondo karo dunyo
sing penting seduluran kudu tetep dijogo

dinikmati wae karo ngombe kopi
ngrungokne bob marley, susah seneng ayo tetep ngguyu

ayo tetep ngguyu, ora usah ngelu
susah lan seneng kudu tetep ngguyu
ayo tetep ngguyu, ora usah ngelu
susah lan seneng kudu tetep ngguyu

urip lan kegawean kadang okeh cubo
senadyan akeh kahanan kudu isu nrimo
kabeh sawang sinawang bondo karo dunyo
sing penting seduluran kudu tetep dijogo

dinikmati wae karo ngombe kopi
ngrungokne bob marley, susah seneng ayo tetep ngguyu

ayo tetep ngguyu, ora usah ngelu
susah lan seneng kudu tetep ngguyu
ayo tetep ngguyu, ora usah ngelu
susah lan seneng kudu tetep ngguyu

dinikmati wae karo ngombe kopi
ngrungokne bob marley, susah seneng ayo tetep ngguyu

ayo tetep ngguyu, ora usah ngelu
susah lan seneng kudu tetep ngguyu
ayo tetep ngguyu, ora usah ngelu
susah lan seneng kudu tetep ngguyu

Loading...

Added by

admin

SHARE

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADVERTISEMENT