LYRIC

Tresno Sing Nyoto

teko banyu langit ngayemke ati
netes eluh iki ngelingi dek wingi
roso sing tak jogo ora bakal lungo
senajan awakmu terus gawe loro

ora mergo rupo, ora mergo bondo
nanging roso tentrem nyanding kroso ayem
ojo gawe loro coba elingono
niat lahir batin bareng tekan tuwo

mripatku isih permono ndelokke tresno sing nyoto
aku yakin lan percoyo kowe sing bakale biso
nyerengke ati iki bebrayan dadi siji
mugo dijabahi marang sing kuoso

ealah aduh dek pangapurane
sumpah mati aku mung tresno sliramu
ra ono niatku nglarani atimu
rungokno aku percoyo aku

jujur aku dek aku arep sambat
krungu lambemu ngendiko sampen cekap
tangisku netes nganti eluhku asat
ojo ninggal aku ra bakal kuat

mripatku isih permono ndelokke tresno sing nyoto
aku yakin lan percoyo kowe sing bakale biso
nyerengke ati iki bebrayan dadi siji
mugo dijabahi marang sing kuoso

mripatku isih permono ndelokke tresno sing nyoto
aku yakin lan percoyo kowe sing bakale biso
nyerengke ati iki bebrayan dadi siji
mugo dijabahi marang sing kuoso

Loading...

Added by

admin

SHARE

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADVERTISEMENT